Baker Tilly TPA

Servicii

Consultanţă fiscală -  TPA România

Consultanţă fiscală

Bazându-ne pe experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului prin prestarea de servicii de asistenţă fiscala, suntem în măsură să oferim consultanță fiscală adaptată nevoilor individuale, precum şi cerințelor specifice și așteptărilor dumneavoastră.

Consultanţă fiscală privire de ansamblu
Servicii de Contabilitate - TPA România

Servicii de contabilitate - Declarații Fiscale

Modelul convenţional al unui contabil s-a schimbat. Astăzi, echipa noastră nu stăpâneşte doar perspicacitatea financiară. Echipa noastră trebuie să menţină un echilibru între abilităţile contabile, manageriale și cele de conducere. Oferim servicii de contabilitate într-un mod eficient și proactiv prin oferirea de asistenţă clienților noștri în luarea deciziilor și consilierea acestora cu privire la impactul tranzacțiilor asupra situațiilor financiare.

Servicii de contabilitate - Declarații Fiscale privire de ansamblu
Audit şi servicii conexe - TPA România

Audit

Credibil, corect, independent, obiectiv. Serviciile noastre de audit sunt furnizate în conformitate cu standardele de audit adoptate de Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR), Standardele Internaționale de Contabilitate (IAS) și alte Principii de Contabilitate General Acceptate din SUA (cum ar fi US GAAS). Serviciile noastre sunt adaptate pentru a satisface cerințele fiecărui client în parte şi sunt oferite ținând seama de considerente etice în ceea ce privește independența și obiectivitatea.

Audit privire de ansamblu
 Consultanţă în afaceri TPA România

Consultanță în afaceri

Prin serviciile noastre de consultanţă în afaceri ne centrăm atenţia asupra avantajelor semnificative la îndemâna clienților noștri. În scopul de a face față provocărilor cu care se confruntă fiecare companie, indiferent de mărimea acesteia, am acordat o importanță crucială dezvoltării proiectelor asistate și transparente.

Consultanță în afaceri privire de ansamblu
Fonduri europene și naționale

Fonduri europene și naționale

Reţeaua TPA oferă pachete de servicii specializate pentru a facilita obţinerea finanţărilor pentru aplicanţii din domeniul public şi privat.

Fonduri europene și naționale privire de ansamblu
Servicii de consultanta juridica - TPA România

Consultanta Juridica

Serviciile noastre includ asistență pe probleme legate de dreptul societăţilor comerciale, dreptul contractelor, drept civil și comercial, tranzacții imobiliare, tranzacții cu energie, dreptul muncii, dreptul concurenței, precum și litigii comerciale și fiscale.

Consultanta Juridica privire de ansamblu