11 ţari. O companie. Grupul TPA.

26. august 2016

Începând cu 5 septembrie 2016, grupul TPA şi-a încetat activitatea de membru în cadrul reţelei internaţionale Crowe Horwath, fiind în prezent membru independent al grupului Baker Tilly Europe Alliance. 

În fiecare ţară în care grupul TPA îşi desfăşoară activitatea, atât denumirea cât şi logo-ul firmei s-au  schimbat de la „TPA Horwath” la „TPA ”. Grupul în sine a rămas acelaşi. Prin adoptarea noului brand, „TPA”, dorim să ne continuăm activitatea în vederea dezvoltării si creşterii substanţiale a companiei în viitor.

Consiliere transfrontalieră în Europa Centrala şi de Sud-Est

Pe langă Austria, Grupul TPA îşi desfăşoară operaţiunile şi în alte zece ţări din Centrul şi Sud-Estul Europei: Albania, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Clienţii noştri pot conta pe sprijinul a 1,000 de angajaţi, în 27 de locaţii din cele 11 ţări.

Oportunităţi noi. Perspective noi.

Profilul nostru de grup independent de companii în cadrul unui mediu internaţional conectat la nivel global, ne oferă oportunităţi şi perspective noi.

Nu încape vorbă: pentru noi nu există bariere lingvistice când vine vorba de consultanţă. În cadrul tuturor filialelor noastre, aveţi la dispoziţie serviciile German & English Desk, unde găsiţi un grup de specialişti care vă pot îndruma atât în limba germană, cât şi în engleză, asigurând o comunicare eficientă şi clară, lipsită de erori.

Clientii noştri se pot bucura atât de un mediu internaţional conferit de grupul TPA la nivel european, cât şi de beneficiile reţelei globale Baker Tilly International.

Descoperă mai multe despre Grupul TPA şi noua reţea internaţională: