NOU: TPA în Linz

1. ianuarie 2019

TPA își deschide cel de-al 14-lea birou austriac în Linz, extinzându-și astfel aria de activitate în Austria Superioară.

„TPA goes West”

TPA a preluat firma de consultanță fiscală Donau Beratung, a cărei reputație în Linz se întinde pe mai multe decenii. Christoph Harrer, Partener TPA de multă vreme și originar din Austria Superioară, conduce acest birou de la începutul anului. El continuă succesul de care s-a bucurat compania cu cei 25 de angajați ai săi sub fostul șef Otto Staudinger. „Faptul că a rămas întreaga echipă este un mare vot de încredere pentru mine și un important semnal de stabilitate pentru clienții noștri”, spune Christoph Harrer.
Încorporarea firmei Donau Beratung în Grupul TPA aduce un beneficiu important, mai precis conectarea acesteia la rețeaua internațională a Grupului. Datorită apartenenței la rețeaua Baker Tilly, cele 12 țări din Grupul TPA independent se bucură de cele mai bune legături internaționale și pot oferi servicii de calitate înaltă – contabilitate, consultanță fiscală, audit și consultanță în afaceri – în toate orașele și regiunile importante din punct de vedere economic din lume.

Extinderea spre vest

„Suntem încântați să putem atinge un obiectiv strategic important prin această extindere în vestul Austriei și că de acum încolo vom putea oferi și servicii Face to Face clienților din vestul țării“, afirmă Leopold Brunner, Partener TPA și membru al Echipei de Management. „Nu există cineva mai potrivit pentru această sarcină interesantă decât Christoph Harrer, care nu numai că are competențe excelente, dar și rădăcini adânci în zonă”.

Persoană de contact