O reţea globală. Baker Tilly International.

26. august 2016

Începând cu 5 septembrie 2016, grupul TPA şi-a încetat activitatea de membru în cadrul reţelei internaţionale Crowe Horwath, fiind în prezent un membru independent al grupului Baker Tilly Europe Alliance. 

Grupul TPA formează Baker Tilly Europe Alliance, alături de renumitul grup german de consultanţă Baker Tilly şi de reţeaua Baker Tilly International.

Baker Tilly Europe Alliance

Datorită parteneriatului nostru cu reţeaua Baker Tilly International, cele 11 ţări – în care  Grupul TPA îşi desfăşoară operaţiunile- sunt conectate perfect la nivel global, şi, astfel, avem posibilitatea de a oferi servicii de înaltă calitate în principalele centre şi regiuni de business din lume.

Noi le oferim clienţilor noştri atât un mediu internaţional conferit de Grupul TPA la nivel european, cât şi beneficiile reţelei globale Baker Tilly International.

Reţeaua Baker Tilly International are actualmente 126 de membri independenţi, în 147 ţări, antrenând în total o forţă de muncă de 30,490 de angajaţi în 769 de birouri, fapt ce o plasează în „Top 10” reţele de consultanţă active la nivel global .

 

Baker Tilly

Descoperă mai multe despre reţeaua Baker Tilly International: