Patru premii obținute de firmele din TPA România în cadrul topurilor CECCAR

15. iulie 2019

Ziua Națională a Contabilului a fost în acest an prilej de mândrie pentru colegii noștri din birourile din București și Cluj după ce Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a acordat mai multe premii firmelor din grupul TPA România pentru rezultatele obținute anul trecut.

Ca o recunoaștere a valorilor și principiilor TPA, rezumate sub sloganul Face to Face Business, TPA Contabilitate a ocupat locul III în Topul Național al membrilor CECCAR, la categoria “Societăți de expertiză contabilă”, capital mixt și străin.

Nu în ultimul rând, TPA Transilvania Contax, biroul din Cluj al TPA România, a ocupat locul I în topul local al membrilor CECCAR, la categoria „Societăți de expertiză contabilă”, pentru rezultatele obținute în 2018, dovedind astfel nivelul ridicat de calitate a serviciilor oferite de colegii noștri din plan local.

De asemenea, atât TPA România, cât și TPA Transilvania Contax, au fost recunoscute de către organizația profesioniștilor din contabilitate pentru rolul important pe care îl au la nivel național în promovarea profesiei contabile.

TPA este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de consultanță fiscală și audit din Europa Centrală și de Sud-Est. Gama de servicii oferite cuprinde consultanță fiscală, contabilitate & raportare financiară, audit și consiliere.

 

Grupul TPA activează în 12 țări din Europa Centrală și de Sud-Est: Albania, Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Muntenegru, Slovacia și Slovenia.

CECCAR 2018
Persoană de contact