TPA Horwath a devenit TPA

31. august 2016

Compania furnizoare de servicii de consultanță fiscală și audit TPA a devenit membru independent al Baker Tilly Europe Alliance, cu efect imediat și activează acum sub noua marcă „TPA”.

Explicând recenta modificare, Klaus Bauer-Mitterlehner, consultant fiscal, partener și membru al echipei de conducere a TPA din Austria, a declarat: „Rebranding-ul în „TPA” este un pas important în strategia noastră de creștere pe termen lung. În același timp, ne permite să ne promovăm mai bine resursele internaționale și expertiza și să ne poziționăm și mai clar ca o companie independentă.

Consultanță transfrontalieră în Europa Centrală și de Sud-Est

Pe lângă Austria, Grupul TPA este activ în zece alte țări din Europa Centrală și de Sud-Est: Albania, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. „Punctul forte al Grupului TPA, furnizarea de consultanță transfrontalieră pertinentă companiilor austriece de pe piețele țintă tipice din Europa Centrală și de Sud-Est, este unic,” afirmă Leopold Kühmayer, consultant fiscal, partener și membru al echipei de conducere a TPA din Austria.

Rădăcini la nivel regional. Rețea internațională.

Începând din 5 septembrie 2016, Grupul TPA nu mai face parte din rețeaua Crowe Horwath International. Grupul TPA a format, împreună cu Baker Tilly International, Baker Tilly Europe Alliance.

***

TPA: date & cifre

TPA este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de consultanță fiscală și audit din Europa Centrală și de Sud-Est. Gama de servicii oferite cuprinde consultanță fiscală, contabilitate & raportare financiară, audit și consiliere.

Grupul TPA activează în unsprezece țări din Europa Centrală și de Sud-Est: Albania, Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul TPA are aproximativ 1.000 de angajații în 27 de centre.

Rețeaua internațională
Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance. Baker Tilly International este a opta rețea de servicii de consultanță în afaceri și contabilitate din lume cu 165 de membri independenți în 141 de țări și peste 28.000 de profesioniști în 745 de birouri în toată lumea.

 

Puteți afla mai multe pe pagina noastră de internet: www.tpa-group.com

***

Pentru întrebări vă rugăm să contactați:
Dna. Isabell Elias, master, ofițer de relații cu presa,
tel. +43 (1) 58835-217, isabell.elias@tpa-group.at