Ce trebuie să ştii

Compania pune valoare pe angajaţii săi şi recunoaşte nu doar importanţa unui mediu de muncă plin de satisfacţii şi recompensant dar şi importanţa unui training de calitate. Oferim membrilor echipelor noastre oportunitatea de a se dezvolta permanent şi de a-şi perfecţiona competenţele punându-le la dispoziţie programe de training profesionale interne şi externe.

Ca parte a strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung, angajaţii noştri din audit şi contabilitate sunt încurajaţi sa obţină o calificare recunoscută internaţional în contabilitate si audit (ACCA) pentru a aprofunda cunoştinţele cu privire la Standardele Internaţionale de Raportare Financiră (IFRS) şi Standardele Internaţionale de Audit (ISA).

APPROVED EMPLOYER TRAINEE DEVELOPMENT - PLATINUM

 

Companiei TPA i-a fost conferită titulatura „Approved Employer – Trainee Development” la nivelul „Platinum” de catre ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) în semn de recunoaştere a sprijinului pe care îl oferă studenţilor care doresc să obţină certificarea ACCA.

 

 

Companiei TPA i-a fost de asemenea conferită titulatura „Approved Employer – Professional Development” în semn de recunoaştere a sprijinului pe care îl oferă membrilor ACCA pentru a-şi continua dezvoltarea profesională.

Persoană de contact