Baker Tilly International

Iată câteva date generale. Suntem în definitiv consultanți fiscali, auditori și consultanți în afaceri…

Ca să oferi consultanță de bună calitate este nevoie de o rețea importantă:

Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance și poate astfel să le ofere clienților săi o rețea mondială de consultanți fiscali, auditori și consultanți în afaceri.

Datorită alianței noastre cu rețeaua Baker Tilly International, cele 12 țări ale Grupului TPA independent sunt perfect conectate la nivel global și putem oferi servicii de înaltă calitate în toate centrele și regiunile de afaceri principale din lume.

Clienții noștri beneficiază de canale directe de comunicare și structuri decizionale de încredere și au acces la consultanți internaționali de top care dețin în permanență cunoștințe excelente despre situația pieței din țările respective.

Despre Baker Tilly International

Pe cea mai importantă piață europeană, Germania, Grupul TPA cooperează foarte strâns cu un membru de elită și de foarte mare succes al rețelei Baker Tilly International, anume renumita companie germană de consultanță Baker Tilly, care are 10 centre în Germania și peste 1000 de angajați.

Rețeaua Baker Tilly International cuprinde în prezent birouri în 141 de țări, ceea ce o poziționează în top 10 al rețelelor globale de consultanță.

Citiți mai multe despre Grupul TPA – partenerul dumneavoastră în Europa Centrală și de Sud-Est.

Persoană de contact