Valorile şi principiile noastre

Grupul TPA se consideră partenerul dumneavoastră – egalul dumneavoastră – un partener pe care vă puteți baza oricând. Respectăm următoarele principii:

Doar cei care comunică pe picior de egalitate și care se pot identifica cu fiecare proiect vor găsi cea mai bună soluție. Aceasta este ceea ce vrem să comunicăm și să punem în aplicare prin Face to Face Business, non-stop, la nivel regional și internațional, în domeniile consultanță fiscală, contabilitate, audit și consultanță juridică.

Face to Face Business. Deoarece clientul contează.

Vorbim limba dumneavoastră, vă cunoaștem domeniul de activitate și suntem dedicați problemelor dumneavoastră. Fiecare sesiune de consultanță începe cu o discuție detaliată. Pe baza acesteia, elaborăm cea mai bună soluție împreună cu dumneavoastră și vă asistăm în implementarea acesteia. Experții noștri înțeleg situația dumneavoastră particulară, pot citi printre cifre în timp ce se concentrează pe cel mai important aspect: succesul dumneavoastră.

Nu mărimea contează. Ci problemele dumneavoastră.

Sunteți în căutarea unui partener care să se ocupe de contabilitatea dumneavoastră, vă confruntați cu nevoia luării unor decizii strategice sau vă pregătiți pentru un audit? La TPA, ne concentrăm pe nevoile dumneavoastră. Ne plac provocările. Suntem de încredere și creativi și putem oferi soluții rapide și competente. Acest lucru este valabil atât pentru companii mici și mijlocii, cât și pentru grupuri de companii sau instituții publice.

La nivel local, regional, internațional. Mereu cu un partener lângă dumneavoastră.

Oriunde ne solicită clienții noștri – nu suntem niciodată departe. Beneficiați de consultață de înaltă calitate și de sprijin individual pe plan local.

Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance și poate astfel să le ofere clienților săi o rețea mondială de consultanți fiscali, auditori și consilieri.

Rețeaua Baker Tilly International cuprinde în prezent 115 membri independenți în 145 de țări, având peste 41.000 de angajați în peste 700 de birouri, ceea ce o poziționează în top 10 al rețelelor globale de consultanță.

Spațiu pentru dezvoltare. Încurajăm progresul individual.

Angajații TPA oferă zilnic servicii performanță maximă. Noi îi sprijinim în dezvoltarea lor continuă. În acest scop oferim, pe lângă o gamă largă de oportunități de avansare în carieră și învățare continuă, în principal un lucru: spațiu pentru dezvoltare. Deoarece oamenii pot să-și dezvolte punctele forte doar dacă sunt mulțumiți la locul de muncă și dacă mediul de lucru este unul pozitiv.

  • Știri TPA: noutăți fiscale și financiare din regiunea ECE/ESE.