Baker Tilly TPA

Consultanta Juridica

Servicii juridice prin intermediul biroului  nostru  de avocatură afiliat.

Serviciile noastre includ asistență pe probleme legate de dreptul societăţilor comerciale, dreptul contractelor, drept civil și comercial, tranzacții imobiliare, tranzacții cu energie, dreptul muncii, dreptul concurenței, precum și litigii comerciale și fiscale.

Serviciile noastre de asistenta juridica în domeniul fuziunilor și achizițiilor, domeniul imobiliar și al tranzacțiilor din sectorul energetic includ analiza preliminară, due diligence juridic, probleme legate de tranzacţii, precum și pregătirea și negocierea documentelor aferente tranzacției.

TPA va pune la dispozitie servicii de consultanta juridica care sa raspunda cerintelor actuale si provocarilor cu care se confrunta mediul de afaceri.  Astfel, prin intermediul biroului nostru afiliat de avocatura, oferim asistenta cu privire la urmatoarele aspecte: drept civil si comercial, dreptul societatilor comerciale, tranzactii imobiliare, asistenta tranzactii, fuziuni si achizitii, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale etc.

Cand puteti apela la serviciile noastre? Atunci cand aveti nevoie de recomandarile unui specialist referitor la achizitii imobiliare, fuziuni, achizitii sau privatizare, contracte civile si comerciale, litigii si arbitraj, proprietate intelectuala, rapoarte de munca, due diligence juridic, restructurare si altele. Specialistii nostri analizeaza in detaliu situatia si, gratie competentelor de specialitate dovedite in aceste domenii, vor depune toate eforturile ca problema dumneavoastra sa fie solutionata in cel mai scurt timp.

Colaborand cu specialistii nostri cu regularitate si nu doar atunci cand problemele devin urgente , reusiti sa luati cele mai bune decizii cu implicatii juridice, fara a fi presati de timp. Avocatii nostri au un nivel ridicat de pregatire, acestia avand aptitudini si modalitati diverse de abordare a cazurilor, insa la fel de eficiente. In plus, relatia client-avocat se bazeaza pe incredere si confidentialitate, intrucat expertii juridici trebuie sa cunoasca toate detaliile si aspectele relevante cu privire la cazul respectiv.

Consultanta juridica este o activitate profesionala care are ca scop promovarea si apararea drepturilor si intereselor persoanelor fizice si juridice, in scopuri personale sau de afaceri. Astfel, compania noastra va pune la dispozitie consultanti care sa va reprezinte atat in relatia cu alte persoane fizice, cat si in fata autoritatilor fiscale sau al altor institutii publice. De asemenea, evaluam achizitiile, divizarile, fuziunile, dar si infiintarea unei noi societati din punct de vedere al cerintelor legale pentru a va asigura ca indepliniti toate obligatiile statutare.

Ne ocupam si de intocmirea actelor constitutive, indiferent de tipul structurii corporatiste si va ajutam sa obtineti toate autorizatiile si licentele necesare pentru afacerea dumneavoastra. Va putem oferi si solutii in ceea ce priveste guvernanta corporativa si putem solutiona eventualele probleme existente la acest nivel. In plus, in cazul unor dispute intre actionari, noi intervenim prompt cu solutii menite sa multumeasca partile implicate cat mai echitabil.

Avocatii nostri au experienta necesara pentru a verifica clauzele contractelor civile si comerciale, dar si pentru a va asista in timpul negocierilor, medierea fiind un nou instrument juridic folosit de marile companii ale lumii si din tara. De asemenea, va punem la dispozitie o echipa responsabila cu solutionarea litigiilor, indiferent de natura acestora. In plus, expertii nostri pot rezolva diverse probleme legate de planificare si reglementare, faliment, insolventa, probleme de dreptul mediului, relatii comerciale si altele.

Prin urmare, serviciile noastre acopera toate chestiunile specifice sectorului juridic. Serviciile prestate de expertii in acest domeniu se ridica la cele mai inalte standarde nationale, dar si internationale.