Dan Iliescu

  • Avocat
  • Membru al Baroului Bucureşti
  • Membru al Consiliului Barourilor Europene

Dan s-a alăturat practicii juridice afiliate TPA România în 2007, a devenit Legal Manager în 2011 și a fost promovat Legal Partner în 2018.
Avocat definitiv, membru activ al Baroului Bucureşti, Dan a obținut în 2001 diploma de licența în Drept la Facultatea de Drept din cadrul Universității Bucureşti şi are peste 15 ani de experiența profesională, fiind specializat în litigii, tranzacții imobiliare, fuziuni şi achiziții.
De când s-a alăturat TPA, Dan a contribuit în mod constant la consolidarea și dezvoltarea portofoliului de litigii și, împreună cu echipa juridică a TPA, a asistat cu succes și a oferit consultanță unor clienți importanți pe o variată arie de aspecte juridice, în diverse sectoare și industrii, construind colaborări profesionale pe termen lung bazate pe calitate şi încredere atât cu clienții, cât și cu colegii.
Dan se remarcă drept un veritabil avocat de afaceri, cu gândire analitică, abordare pragmatică, un acut simț pentru înțelegerea nevoilor clienților şi o preocupare constantă în a oferi soluții personalizate și strategii eficiente.

Publicații

Real Estate Services in CEE/SEE

Corporate Finance Advisory