Achiziţii imobiliare

| Reading Time: 2 Min

Activitatea noastră din domeniul imobiliar este recunoscută datorită competenţelor de specialitate dovedite în cadrul tranzacțiilor imobiliare complexe și semnificative (atât în jurisdicții interne și internaţionale) pentru o categorie vastă de tranzacţii cu actiuni şi active.

Echipa noastră vă pune la dispoziţie asistență completă pentru proiectele imobiliare prin efectuarea expertizei de tip due diligence asupra proprietăţii țintă, redactarea documentelor aferente tranzacţiei (inclusiv memorii de înțelegere, acorduri de asociere în participațiune, acordurile privind acţionariatul, contracte de gestionare a activelor şi a proprietăţii, contracte de leasing şi de prestări servicii, finanţare de proiect și documentaţie de finanţare) și oferire de asistenţă în cadrul procesului de negociere. Avocaţii noştri sunt implicaţi în toate aspectele legate de obţinerea dreptului exclusiv de proprietate, precum şi negocierea și întocmirea documentelor aferente tranzacției.

Împreună cu colegii noştri din cadrul departamentului fiscal, ajutăm clienţii noştri să îşi structureze tranzacțiile din punct de vedere juridic, pentru a oferi o protecţie cât mai bună intereselor acestora.

Echipa noastră din cadrul departamentului de tranzacţii imobiliare deţine experiență profesională în toate tipurile de proiecte imobiliare, de la clădiri de birouri şi centre comerciale, proiecte rezidenţiale şi de logistică, până la gestionarea contractelor de concesiune și a parteneriatelor publice-private din sectorul imobiliar. Serviciile noastre variază de la redactarea și negocierea contractelor de construcții complexe și a contractelor de închiriere, contractelor de vânzare-cumpărare, la redactarea şi negocierea documentelor legate de finanțarea proiectelor, structurare juridică și fiscală și strategii de exit/vinzare de afaceri. 

Consultanţă Juridică TPA România

Mai multe detalii despre sectorul Imobiliare