Litigii şi arbitraj

| Reading Time: 1 Min

Avocaţii noştri au acumulat o experienţă bogată în  instanțele de judecată din România, inclusiv instanțele de arbitraj. Grupul nostru de soluționare a litigiilor se ocupă de o serie complexă de litigii de natură civilă, litigii privind proprietate intelectuală, litigii comerciale, litigii privind dreptul muncii, litigii administrative și fiscale. Echipa noastră oferă soluţii practice tuturor clienților noștri atunci când se naşte un conflict în timpul activităților de zi cu zi ale acestora.

În perioada premergătoare unui proces, echipa noastră colaborează îndeaproape cu avocaţii noştri interni pentru a elabora strategia corespunzătoare și a asigura clientului nostru o soluţionare amiabilă cât mai avantajoasă sau, ca alternativă, pentru a asigura modelul de proces cel mai rezonabil din punctul de vedere al costurilor și cel mai eficient, care să se adapteze nevoilor acestuia.

Ne ocupăm de probleme complexe legate de dreptul de proprietate, relații comerciale, construcții și inginerie, probleme de dreptul mediului, de planificare și de reglementare, precum şi de insolvență și faliment.

Consultanţă Juridică TPA România

Persoană de contact