Claudia Bratu

  • Membră a Association of the Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA)
  • Membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR)

Claudia Bratu s-a alăturat practicii de audit a TPA România în 2006, după ce și-a început cariera de audit în 2003 la una din firmele de specialitate Big 4 din Mexico City. De-a lungul anilor, Claudia Bratu a avut o contribuție remarcabilă la dezvoltarea practicii de Audit și Advisory a TPA România.

Membră a Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA) din 2017 și a Camerei Auditorilor Financiari din România din 2020,  Claudia Bratu are peste 15 ani de experiență în audit extern și intern, consultanță financiară și de afaceri în diverse domenii, inclusiv: construcții, imobiliare, transport și logistică, externalizarea proceselor de afaceri, agricultură, farmaceutică, comerț, retail, producție, minerit, finanțare europeană. Claudia Bratu are cunoștințe solide și o experiență vastă cu privire la Standardele Românești de Contabilitate și Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS).

Claudia Bratu se remarcă prin valorile sale de etică profesională și integritate, adăugând proiectelor o bună înțelegere a nevoilor clienților și un accent constant pe calitatea muncii.

CV_Claudia Bratu TPA_RO
Publicații

Wind Energy and other renewable energy sources in …

Corporate Finance Advisory