TPA România a participat la „ABCdarul Sustenabilității”, instrument valoros pentru IMM-uri

14. iunie 2024 | Reading Time: 2 Min

TPA România este unul dintre cei 15 contributori implicați activ în realizarea primului „ABCdar al Sustenabilității”, un ghid esențial pentru companiile mici și mijlocii (IMM-uri) din România, realizat sub coordonarea Camerei de Comerț și Industrie Franceză în România (CCIFER). Ghidul a fost lansat oficial pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, în cadrul evenimentului „Sustenabilitate de la A la Z”. „ABCdarul Sustenabilității” este disponibil exclusiv în format digital pe siteul www.ccifer.ro.  Acesta pune în lumină concepte cheie și referințe legislative esențiale pentru orice companie care dorește să adopte practici sustenabile.

 

„ABCdarul Sustenabilității”, un produs editorial dezvoltat în grupul de lucru al CCIFER, Comunități Durabile.  La realizarea acestui ghid cuprinzător și practic au contribuit 15 companii din sectoare diverse: industrie, energie, servicii, financiar-bancar, consultanță, asigurări și telecomunicații, care au împărtășit bune practici și experiențe valoroase legate de sustenabilitatea în afaceri. Mecanica proiectului s-a bazat pe asocierea unei litere/cuvânt cu câte o companie sau mai multe.  Echipa de experți a TPA România, coordonată de Claudia Bratu a redactat textele aferente literelor J – Justiție Socială, și U – Utilizarea Durabilă a Resurselor.

 

„Suntem mândri de implicarea noastră în acest proiect pe care-l considerăm important pentru IMM-uri. Contribuția noastră la «ABCdarul Sustenabilității» reflectă angajamentul TPA România de a promova practici sustenabile și de a sprijini dezvoltarea durabilă în mediul de afaceri. Ne dorim să participăm cât mai mult la dezvoltarea unui mediu sustenabil și la susținerea IMM-urilor în acest domeniu.”, a spus Claudia Bratu, Partener de Audit și Liderul Serviciilor de Sustenabilitate în cadrul TPA România.

TPA România, companie de top în Europa Centrală și de Est  furnizează servicii de contabilitate, audit, fuziuni și achiziții, sustenabilitate, consultanță fiscală și juridică.

Serviciile de sustenabilitate, sunt oferite de o echipă multidisciplinară de experți, oferind soluții personalizate pentru a sprijini companiile în adoptarea celor mai bune practici sustenabile.

Documentul intregral poate fi descărcat aici  ABCdarul sustenabilității CCIFER 2024 (calameo.com)

Persoană de contact