Sorana Cernea

  • Membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR)
  • Membră a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCFR)
  • Membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR)
  • Membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR)
  • Speaker, autor lucrări de specialitate

Studiile universitare și post-universitare economice, urmate la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea Hohenheim din Stuttgart, pregătirea profesională continuă recunoscută prin calificările deținute, precum și activitatea profesională de peste 25 de ani conturează imaginea unui specialist în domeniul contabilității și consultanței fiscale. Pasiunea Soranei pentru profesia ei, consecvența și determinarea de a atinge standarde înalte de calitate în domeniul în care activează îi folosesc zilnic pentru a conduce cu succes echipa de profesioniști pe care a format-o începând cu anul 2003 și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților.

De-a lungul anilor, Sorana a asistat atât clienți locali, cât și internaționali din diverse domenii de activitate. A participat la proiecte complexe de consultanță contabilă și fiscală, inclusiv transnațională, due diligence fiscal și financiar, a asistat clienți în litigii fiscale, proiecte de M&A, mobilitate internațională, joint ventures etc.

O pondere semnificativă a reprezentanților clienților sunt vorbitori de limbă germană, iar abilitatea Soranei de a vorbi fluent germana facilitează foarte mult comunicarea cu aceștia.

Sorana este autor de specialitate și lector, susține cursuri de fiscalitate în cadrul programului anual de formare profesională continuă organizat de CECCAR și seminare de fiscalitate organizate de diverse camere de comerț străine din România, respectiv este speaker pe teme fiscale la diverse conferințe.

CV_Sorana Cernea_TPA_RO
Publicații

Corporate Finance Advisory

Real Estate Services in CEE/SEE

Transfer Pricing in CEE/SEE. Country Reports.