Sorana Cernea

  • Membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR)
  • Membră a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCFR)
  • Membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR)
  • Membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR)
  • Speaker, autor lucrări de specialitate

Studiile universitare și post-universitare economice, pregătirea profesională continuă recunoscută prin calificările deținute, precum și activitatea profesională de peste 20 de ani conturează imaginea unui specialist al contabilității și al consultanței fiscale. Pasiunea Soranei pentru profesia ei, consecvența și determinarea de a atinge standarde înalte de calitate în domeniul în care activează îi folosesc zilnic pentru a conduce cu succes echipa de profesioniști pe care a format-o începând cu anul 2004 și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților.

Clienții pe care Sorana îi administrează desfășoară activități în domenii diverse, dintre care cele mai importante sunt: producţia industrială şi agricolă, comerţul și prestările de servicii.

O pondere semnificativă a reprezentanților clienților sunt vorbitori de limbă germană, iar abilitatea Soranei de a vorbi fluent germana facilitează foarte mult comunicarea cu aceștia.

În ultimii ani, Sorana a susținut mai multe prezentări pe teme de fiscalitate în cadrul evenimentelor organizate de către Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București, respectiv Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT).

CV_Sorana Cernea_TPA_RO
Publicații

Corporate Finance Advisory

Real Estate Services in CEE/SEE

Transfer Pricing in CEE/SEE. Country Reports.