Transport şi logistică

| Reading Time: 1 Min

În domeniul transporturilor şi al livrărilor logistice nu este vorba doar de calitate ci şi de  promptitudine. Rapiditatea este termenul cheie specific acestui domeniu de activitate. Având în vedere  intensificarea procesului de globalizare generală, expansiunea constantă a infrastructurii în ţările dezvoltate şi presiunea exercitată de către consumatori pentru a livra produsele din ce în ce mai rapid, operatorii din acest domeniu  se află în faţa unor provocări majore.
Gestionarea acestor provocări sporeşte nevoia de a adopta soluţii individuale de către cei care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu. Pentru a-şi păstra segmentul de piaţă la nivel naţional şi internaţional, înainte de toate, este nevoie de un nivel înalt de orientare către client precum şi de îmbunătăţirea dezvoltării, a transportului şi a logisticii.
TPA oferă consultanţă naţională şi internaţională de mulţi ani companiilor care operează în sectorul transporturilor şi al logisticii. Echipa noastră vă poate ajuta să vă identificaţi şi să vă consolidaţi punctele forte pentru a putea gestiona cu succes provocările susţinute ale pietei.

Sectoare TPA România

Persoană de contact