Baker Tilly TPA

Consultanță în afaceri

Prin serviciile noastre de consultanta in afaceri ne centrăm atenţia asupra avantajelor semnificative la îndemâna clienților noștri. În scopul de a face față provocărilor cu care se confruntă fiecare companie, indiferent de mărimea acesteia, am acordat o importanță crucială dezvoltării proiectelor asistate și transparente.

Principiul fundamental care stă la baza serviciilor de consultanță în afaceri pe care le oferim este acela al unei relații client-consultant bazată pe încredere, specialişti cu experienţă vastă în domeniul consultanţei, metode experimentate, de calitate și un nivel înalt de cunoştinţe de specialitate în domeniile Fiscal și de Audit. Numai când sunt aduse în discuţie soluții personalizate cu o relevanţă directă în procesul de luare a deciziilor pot lua naştere noi idei și se poate atinge cel mai înalt nivel de încredere.

Domeniul serviciilor financiare necesita cunostinte aprofundate de specialitate, oameni cu experienta si capacitatea de a dezvolta strategii cat mai eficiente. Compania TPA ofera o gama variata de servicii financiare, menite sa va sprijine nu doar atunci cand treceti prin perioade grele, ci si atunci cand doriti rezultate performante.

Pentru aceasta, expertii nostri va stau la dispozitie cu cele mai bune servicii de consiliere fiscala, servicii de administrare a personalului, servicii de raportare, audit dar si consultanta. Toate acestea, va vor ajuta sa tineti pasul cu provocarile ce apar pe neasteptate, dar si cu schimbarile din lumea financiara moderna. Indiferent ce strategie vom dezvolta pentru afacerea dumneavoastra, aceasta va fi conceputa impreuna cu reprezentantii Societatii, intrucat noi comunicam strans cu beneficiarii serviciilor noastre.

De ce sa ne alegeti ca partener? Deoarece avem o vasta experienta in acest domeniu si facem parte din companiile de top care se ocupa cu prestarea serviciilor profesionale financiare. In plus, facem parte dintr-un grup cunoscut la nivel international, dar mai ales european, serviciile noastre fiind disponibile in toata Europa. Suntem flexibili si dedicati activitatii pe care o desfasuram, astfel ca nu pot exista decat aspecte pozitive in ceea ce priveste o posibila colaborare cu echipa noastra.

Cum procedam? Inainte de a pregati o oferta personalizata, noi obisnuim sa privim mai intai in ansamblu. Astfel, analizam situatia curenta a pietei, dupa care ne raportam strict la organizatia dumneavoastra. Urmatorul pas consta in identificarea riscurilor legate de activitatea firmei, dar si in dezvoltarea unor strategii care sa va ajute sa treceti peste orice obstacol de ordin financiar, dar nu numai.

Totul se bazeaza pe sinceritate, respect si inovatie, deoarece solutiile propuse de noi sunt cat se poate de eficiente, dar si originale. La ce este necesara sinceritatea? Specialistii nostri nu va pot acorda un ajutor complet in cazul in care acestia nu cunosc detaliile si aspectele problemelor cu care va confruntati, sau alte chestiuni asemanatoare. La randul nostru, ne exprimam onest opiniile despre aspectele specifice ale operatiunilor clientilor nostri, chiar daca acestea nu prevad doar performanta si succes.

In plus, consideram ca cea mai buna cale de a creste si de a te dezvolta ca om de afaceri este experienta. Noi suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta sa minimizati riscurile, dar si pentru a va aduce si mai multe sanse de profit. Serviciile pe care vi le oferim sunt personalizate, deoarece fiecare afacere are nevoie de o anumita strategie pentru a se dezvolta si pentru a-si atinge obiectivele. Prin urmare, daca doriti servicii financiare premium, expertii TPA reprezinta cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.