Consultanţă granturi

| Reading Time: 1 Min

In perioada 2014-2020 Romania dispune de fonduri europene in valoare de cca. 38,9 mld. Euro, de fonduri nationale in valoare de cca. 2 mld. Euro si de peste 500 mil. Euro  din partea Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei, prin Mecanismele SEE si Norvegian. Companiile private pot beneficia direct de aceste fonduri pentru a-si sustine activitatea si investitiile planificate, insa drumul de la ideea de proiect si pana la a obtinerea acestor fonduri nu este intotdeauna simplu.

TPA Romania vine in sprijinul dumneavastra pentru a implementa cu succes proiecte cu ajutorul fondurilor publice disponibile in Romania. Analizam eligibilitatea companiei si a proiectului dumneavastra in concordanta cu regulile si regulamentele in baza carora functioneaza programele de finantare, coordonam aplicatia de finantare si elaboram partile necesare. Totodata, va oferim asistenta pe parcursul etapelor de implementare si monitorizare, odata ce proiectul este aprobat.

Oferta noastra de servicii este una diversificata. Complementar consultantei in domeniul finantarilor nerambursabile, venim in sprijinul nevoilor dumneavoastra si cu servicii precum: realizarea de studii de piata, sprijin in relatia cu Autoritatile din Romania,  pregatirea de strategii pentru restructurarea companiei si asistenta pentru companiile care intampina dificultati economice. Dupa caz, ne implicam si in proiecte care se deruleaza in afara Romaniei (cele mai recente proiecte realizate au fost localizate in Bosnia, Croatia si Austria). 

Consultanţă în afaceri TPA România