Despre noi

Bine ați venit la Grupul TPA!

Sunteți în căutarea unui partener care să vă înțeleagă nevoile?
Care să vorbească aceeași limbă, care să vă cunoască domeniul de activitate și care își va face timp să vă asculte problemele?

Atunci Grupul TPA este partenerul de afaceri potrivit pentru dumneavoastră. Cele mai importante instrumente ale noastre nu sunt calculatoarele, foile de calcul sau cele mai noi tehnologii, ci mai degrabă un ochi atent, o ureche fină, fler și o discuție deschisă.

Doar cei care comunică pe picior de egalitate și care se pot identifica cu fiecare proiect vor găsi cea mai bună soluție. Aceasta este ceea ce vrem să comunicăm și să punem în aplicare prin Face to Face Business, non-stop, la nivel regional și internațional, în domeniile consultanță fiscală, contabilitate, audit și consiliere juridică.

12 Țări. 1 Companie. Grupul TPA.

Grupul TPA vă stă la dispoziție și în Europa Centrală și de Sud-Est: în Albania, Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. 2050 de angajați care lucrează în 30 de centre din doisprezece țări se ocupă de problemele dumneavoastră.

Grupul TPA: rădăcini la nivel regional. Rețeaua mondială.

Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance și astfel le poate oferi clienților săi o rețea mondială de consultanți fiscali, auditori și consilieri.

Datorită alianței noastre cu rețeaua Baker Tilly International, cele 12 țări ale Grupului TPA independent sunt perfect conectate la nivel global și putem oferi servicii de înaltă calitate în toate centrele și regiunile de afaceri principale din lume.

Rețeaua Baker Tilly International este prezentă în 141 de țări, având peste 700 de birouri, ceea ce o poziționează în top 10 al rețelelor globale de consultanță.

Video: The TPA Group