COVID-19 business suport

Autoritățile române au adoptat o serie de măsuri menite să sprijine mediul de afaceri în timpul stării de urgență generate de Covid-19.

Prezentăm în această secțiune cele mai importante măsuri care au fost adoptate, dintre care amintim cu titlu exemplificativ: amânarea sau exceptarea de la plată a obligațiilor fiscale, extinderea termenelor limită, suspendarea măsurilor de executare silită, facilități pentru cazuri de șomaj tehnic, schema de ajutor de stat pentru IMM-uri, invocarea fortei majore in raporturile contractuale, etc.

In cazul in care aveți întrebări cu privire la impactul acestor măsuri asupra activității dumneavoastră, sau dacă sunteți interesați de o analiză mai detaliată, vă rugăm să contactați experții noștri în domeniul fiscal, juridic și contabil.

Aspecte privind legislația muncii

Autoritățile din România au adoptat o serie de măsuri de protecție pentru angajați și angajatori, menite să limiteze efectele negative ale pandemiei generate de coronavirus.

Privire de ansamblu

Legal

Autoritățile din România continuă să identifice și să adopte măsuri menite să limiteze efectele negative ale pandemiei generate de coronavirus.

Privire de ansamblu

Tax

Autoritățile au adoptat o serie de măsuri fiscale menite să sprijine mediul de afaceri în timpul stării de urgență cauzate de Covid-19.

Privire de ansamblu