Proceduri convenite

| Reading Time: 1 Min

Procedurile convenite sunt angajamentele efectuate în conformitate cu Standardul Internațional privind Serviciile Conexe (ISRS 4400) care se aplică procedurilor convenite, în care un auditor se angajează să ducă la îndeplinire procedurile agreate cu entitatea sau cu o terţă parte şi să prezinte un raport privind constatările factuale.

Procedurile convenite pot de asemenea spori credibilitatea informațiilor furnizate terților, cum ar fi băncile, agențiile de reglementare, investitorii sau cumpărătorii potențiali.

Noi punem la dispoziţie raportări financiare de specialitate într-o varietate de situații în care compania dumneavoastră dorește informații verificate și raportate în mod independent, cum ar fi inspecția documentelor sau tranzacțiilor pentru anumite particularităţi, confirmarea informațiilor specifice cu terțe părți, sau compararea datelor la un standard definit. Multe situații sunt adecvate pentru procedurile convenite, dacă obiectivul este de a furniza informații specifice sau de a da o asigurare negativă beneficiarilor din cadrul companiei dumneavoastră sau terților

Audit TPA România

Persoană de contact