Bănci şi finanţe

| Reading Time: 1 Min

Biroul nostru de avocatură reprezintă băncile comerciale nationale și internaționale, precum și băncile de investiții și alte instituții financiare prezente în România sau care intenţionează să investească în România.

Avocații noștri oferă consiliere în domeniile de reglementare și de consultanță, inclusiv cu privire la documentația aferentă tranzacțiilor, evaluarea și executarea garanţiilor reale și recuperarea datoriilor, iar pentru instituțiile financiare implicate în proiecte de fuziuni și achiziții, transferuri de portofoliu și restructurarea și eliminarea creditelor neperformante.

Deţinem, de asemenea, competenţe de specialitate în domeniul finanţării imobiliare și al tranzacțiilor pentru finanțare imobiliară, caz în care putem sa acționăm atât în numele creditorilor cât și al dezvoltatorilor în ceea ce privește finanțarea dezvoltării și operării centrelor comerciale și dezvoltările de cladiri de birouri, proiecte rezidenţiale şi comerciale.

Putem oferi consiliere juridică privind finanțarea și tranzacțiile de leasing operaţional. Mai mult decât atât, oferim consiliere clienților și instituțiilor de credit și financiare pe diverse aspecte ale contractelor și operațiunilor bancare.

Consultanţă Juridică TPA România