Un nou partener în echipa TPA România

27. ianuarie 2020 | Reading Time: 2 Min

TPA România anunță extinderea echipei de conducere prin promovarea Danielei Zar începând cu 1 ianuarie 2020 în poziția de partener coordonator al departamentului de impozite și taxe.

Daniela s-a alăturat TPA România în 2014 în funcția de senior tax manager și a ajuns ulterior să coordoneze departamentul de impozite și taxe al firmei de consultanță și audit.

TPA România ajunge astfel la un număr de 10 parteneri în cele două birouri din România: București și Cluj-Napoca, echipa fiind completată de peste 160 de colegi din departamentele de taxe, audit, consultanță, contabilitate și fonduri europene.

Daniela Zar are o experiență de peste 15 ani în domeniul consultanței fiscale și a făcut parte începând cu 2004 din mai multe echipe puternice din piața locală, atât parte a unor grupuri internaționale de consultanță și audit, cât și din echipe locale de taxe.

Ea a gestionat în ultimii 15 ani numeroase proiecte complexe, inclusiv fuziuni & achiziții, revizuiri fiscale, restructurări de afaceri și a oferit asistență clienților in cadrul inspectiilor fiscale desfășurate de autorități.

Cu o vastă expertiză, Daniela oferă asistență clienților din domenii precum: real estate, IT&C, energie, telecomunicații, petrol & gaze, transport, logistică și industria auto, dar și din industria prelucrătoare, forestieră și agricultură.

De asemenea, ea susține prezentări și cursuri specializate către clienții TPA, fiind de asemenea implicată în eforturile depuse de organizațiile investitorilor (AmCham, AHK etc.) pentru dezvoltarea cadrului fiscal din România.

Daniela Zar este membră a Asociației Experților Contabili Certificați (ACCA), Marea Britanie, din 2009, iar din anul 2010 a devenit membră a Camerei Consultanților Fiscali din România.

***
Despre Grupul TPA

TPA este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de consultanță fiscală și audit din Europa Centrală și de Sud-Est. Gama de servicii oferite cuprinde consultanță fiscală, contabilitate & raportare financiară, audit și consiliere.

Grupul TPA activează în 12 țări din Europa Centrală și de Sud-Est: Albania, Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Muntenegru, Slovacia și Slovenia.

Persoană de contact