Consultanță privind ESG & durabilitatea corporativă

| Reading Time: 2 Min

Acțiune durabilă pentru ziua de mâine. Durabilitatea corporativă.

Strategiile de durabilitate devin din ce în ce mai mult un factor esențial pentru succesul de durată al unei companii. O companie durabilă acționează în conformitate cu valorile economice, ecologice și sociale (factorii ESG). ESG reprezintă Mediu, Social, Guvernanță și se referă la scopul comercial real și crearea de valoare precum și relațiile cu părțile interesate (acționari, angajați, conducerea, partenerii de afaceri, etc.) și aspecte legate de fiscalitate echitabilă.

Finanțele durabile sunt un sub-domeniu important al Pactului verde european în scopul de a direcționa resursele financiare spre investiții durabile și prevenirea fenomenului de „greenwashing”. Transparența este o condiție esențială în acest sens, inclusiv cu privire la practicile fiscale. Instituțiile financiare sunt încurajate să dea mai multă atenție riscurilor ESG la acordarea împrumuturilor. Crește astfel presiunea asupra companiilor de a-și face cunoscută amprenta socială și de mediu.

Serviciile noastre de ESG:

Codul de conduită TPA: valorile & promisiunea noastre.

Activitatea noastră se bazează pe valori solide. Conducerea TPA este dedicată ferm acestor valori și le aplică în egală măsură față de toate părțile interesate. Astfel putem asigura respectarea cadrelor legale și de reglementare în cadrul companiei și demonstra în același timp responsabilitate față de clienții noștri și față de societate și de mediu.

 

Persoană de contact