NOU: Investind în Europa Centrală & de Sud-Est 2021

12. aprilie 2021 | Reading Time: 2 Min

Investing in CEE / SEE - TPA

 

Publicație nouă: Seria de broșuri TPA „Investind În……”

Orientări pentru investitori și companii active pe piața internațională

Firma de consultanță fiscală și audit TPA a rezumat tot ce trebuie să știe companiile autohtone și străine despre proiectele lor economice în douăsprezece țări din centrul și sud-estul Europei.

Cele mai importante reglementări fiscale din aceste jurisdicții, totul despre facilitățile fiscale pentru investitori, date importante legate de formele societăților și informații actualizate despre convențiile de evitare a dublei impuneri: experții TPA prezintă toate aceste aspecte și multe altele, în mod clar și concis, în seria de broșuri „Investing In Central & Eastern Europe”.

Prezentare generală a 12 țări și 12 sisteme fiscale

Ghidurile pentru investitori și companii sunt disponibile pentru Albania, Austria, Bulgaria, Cehia, Croația, Ungaria, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. O echipă formată din 15-18 experți ai Grupului TPA lucrează în fiecare an la acest proiect transfrontalier.

Compararea diferitelor sisteme fiscale

Robert Lovrecki, Consultant Fiscal, Partener TPA și editorul coordonator al edițiilor actualizate ale broșurilor: „Prin formatul său compact, seria Investing In Central & Eastern Europe oferă o bună privire de ansamblu asupra elementelor esențiale ale sistemelor fiscale din țările din Europa Centrală și de Sud-Est în care activăm. Din punct de vedere tematic, toate broșurile au o structură similară, fapt care face mai ușoară compararea diferitelor sisteme fiscale.”

Atât seria completă, cât și broșurile pentru fiecare țară, pot fi solicitate gratuit, cu disponibilitate imediată, în format PDF, în limbile engleză și germană.

TPA Brochure Series “Investing In” What investors and internationally active companies have to know

Newsletter_Investing In_2021
Persoană de contact