Consultant fiscal

Cerințe: 

Candidatul trebuie să demonstreze capacitatea de a înțelege principiile care stau la baza de calcul a impozitului pe profit, să aibă cunoștințe de bază de contabilitate și să înţeleagă regulile de aplicare ale TVA-ului. În plus, trebuie să fie conștient de faptul ca este necesar a fi la curent cu toate modificările legislative și să posede puternice abilităţi de cercetare.

Candidatul trebuie să demonstreze abilitaţi de comunicare scrisă și verbală bine dezvoltate (atât în limba română, cât și în limba engleză). El / ea trebuie să aibă capacitatea de a lucra şi de a se intregra în cadrul unei echipe, pentru a putea răspunde cu promptitudine şi flexibilitate solicitărilor clienţilor.

Trebuie să aibă diplomă de licență în orice domeniu economic sau juridic și minimum 1 an de experiență de lucru în consultanță fiscală, contabilitate.

Şi cel mai important, candidatul ideal ar trebui să arate entuziasm și dorința de a urma o carieră în domeniul consultanței fiscale, dar și capacitatea sa de a se integra şi a se adapta în cadrul unei echipe.

Responsabilităţi/Realizări:

Căutăm un consultant fiscal pentru a ocupa o poziție în cadrul departamentului nostru de practică fiscală.

Ca şi Consultant fiscal vei avea posibilitatea de a interacţiona cu clienţii noştri şi de a învăţa de la profesioniştii din cadrul companiei noastre. Activitatea ta va fi concentrată  pe proiecte din toate domeniile din practica fiscală (impozite directe, TVA, prețuri de transfer, impozitarea individuală, taxe locale şi taxele internaţionale).

Consultantul fiscal va participa la cursuri de training și de formare la locul de muncă conduse de catre membrii seniori ai staff-ului. De asemenea, va avea posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de legislația fiscală din România și din UE și de a le utiliza în acordarea de asistenţă şi consultanţă în domeniul financiar-contabil clienţilor noştri.

Ofertă:

Pachetul nostru de beneficii este competitiv și mediul nostru de lucru este excelent. Compania oferă stabilitate și posibilitatea de a-ţi extinde continuu abilităţile dobândite.