Hotel, turism şi agrement

| Reading Time: 2 Min

În turism şi în sectoarele hoteliere şi gastronomice, companiile trebuie să aibă capacitatea de a reacţiona rapid la schimbările comportamentale ale cumpărătorilor. Tendinţele consumatorilor trebuie analizate rapid pentru ca furnizorul să  se poată adapta rapid la schimbările pieţei.

TPA consiliază cu succes  de mulţi ani companii care activează în turism, în industria hotelieră şi în domeniul gastronomic. Ca rezultat al experienţei pe termen lung dobândite în domeniu, am acumulat expertiza necesară care este vitală pentru clienţii noştri din aceste sectoare. Ne bazăm pe această expertiză atunci când ne ajutăm clienţii să ia deciziile profesionale corecte. TPA vă oferă solutii personalizate, specifice atât companiei dumneavoastră cât si situaţiei economice a fiecăruia dintre dumneavoastră, acum si în viitor.

Clienţii noştri sunt investitori, proprietari şi manageri  care îşi desfăşoară activitatea în sectoarele gastronomic şi hotelier, operatori de turism şi agrement, alianţe de marketing turistic şi furnizori, organizaţii turistice şi corporaţii publice.  Acordăm o importanţă semnificativă încrederii si sigurantei: în timpul procesului de soluţionare a problemelor, prioritatea noastră este succesul economic susţinut al clientului nostru.

TPA garantează cunoştinţe locale, apropiere de client şi sprijin individual.  La nivel global, acţionăm prin intermediul reţelei de consultanţi Baker Tilly International. Colaborarea noastră cu institutiile de interes, reţelele de management şi universităţi de prim rang, atât intern cât şi în afara ţării, atât pe plan local, cât si internaţional, ne oferă un avantaj esenţial din punct de vedere informaţional dar şi al viziunii.

Sectoare TPA România

 

Persoană de contact