Rezultatele și perseverența colegilor, răsplătite cu patru premii în topurile CECCAR

24. iulie 2020 | Reading Time: 2 Min

Rezultatele și dedicarea colegilor de la birourile din București și Cluj-Napoca, care au contribuit la succesul clienților noștri pe parcursul anului 2019, au fost răsplătite în această lună cu patru premii în cadrul topurilor CECCAR, distincții acordate cu ocazia Zilei Naționale a Contabilului.

Obținerea an după an a numeroase premii acordate de către Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România reprezintă pentru noi un motiv de mândrie, dar ne motivează în același timp să creștem calitatea serviciilor oferite, mai ales când clienții noștri au mai mare nevoie de noi.

2020 este un an dificil, însă credem că perseverența și expertiza acumulată în peste două decenii de asistență acordată companiilor din România ne vor ajuta să susținem proiectele clienților noștri și să îi ajutăm să treacă peste provocările din această perioadă.

Premiile obținute de TPA România în cadrul Topurilor CECCAR:

  • Locul I obținut de TPA Transilvania Contax SRL în topul local al membrilor CECCAR, la categoria Societăți de expertiză contabilă;
  • Locul IV pentru TPA Contabilitate SRL în topul național al membrilor CECCAR, la categoria Societăți de expertiză contabilă, promovarea profesiei;
  • Locul V obținut de TPA Contabilitate SRL în topul național, la categoria Societăți de expertiză contabilă, capital mixt sau străin;
  • Locul X obținut de TPA Transilvania Contax SRL în topul național, la categoria Societăți de expertiză contabilă, capital mixt sau străin.

TPA Transilvania Contax și TPA Contabilitate SRL au obținut împreună patru premii în topurile CECCAR și anul trecut, biroul din Cluj-Napoca fiind liderul clasamentului local 3 ani la rând.

TPA România este parte a TPA Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de contabilitate, consultanță fiscală și audit din Europa Centrală și de Sud-Est, cu 30 de birouri în 12 țări. Peste 1.700 de profesioniști în taxe, contabilitate, audit și consultanță de business, inclusiv pentru atragerea de fonduri europene, activează în Albania, Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Muntenegru, Slovacia și Slovenia.

 

Persoană de contact