TPA România încheie 2021 cu o creștere de peste 10% și își extinde echipa de Parteneri

10. ianuarie 2022 | Reading Time: 2 Min

Cunoscuta firmă de consultanță fiscală, contabilitate, audit și consiliere juridică TPA România a încheiat anul 2021 cu o creștere solidă de peste 10%. Cu o cifră de afaceri totală de peste 6,5 milioane de euro și peste 160 de angajați în birourile din București și Cluj-Napoca, TPA România și-a consolidat poziția în primele 7 cele mai mari companii de servicii profesionale din România în 2021.

„Acest succes a fost posibil printr-un răspuns adecvat la condițiile dificile de pe piața muncii din România și printr-un model de lucru hibrid (alternând lucrul la birou cu lucrul de acasă). Împreună cu clienții noștri am identificat oportunitățile specifice oferite de schimbările accelerate pe care pandemia le-a impus în sectorul nostru. Digitalizarea și trecerea accentuată la consultanța de nivel înalt vor rămâne printre prioritățile noastre și în 2022”, a spus Jan Glas, Managing Partner TPA România.

TPA România se consolidează și la capitolul Parteneri și anunță promovarea Claudiei Bratu ca Partener Audit&Advisory al biroului din București începând cu 1 ianuarie 2022. Claudia Bratu s-a alăturat firmei în 2006, în timp dezvoltând un portofoliu impresionant de clienți din numeroase domenii (construcții, agricultură, logistică, externalizarea proceselor de afaceri, distribuție, producție, industria farmaceutică, etc.). Claudia Bratu este membră a Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA)  și membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

„O felicit pe Claudia Bratu pentru atingerea acestui punct de referință în cariera sa. De când s-a alăturat echipei noastre, Claudia a dovedit pasiune și entuziasm pentru serviciile din sfera auditului și a adus o contribuție remarcabilă, fiind în același timp dedicată colegilor și clienților și păstrând accentul pe calitățile prin care se distinge TPA România”, a spus Cristina Petrescu, Partener Audit&Advisory la TPA România.

„Împreună cu Claudia Bratu, TPA România are acum 11 Parteneri în birourile de la București și Cluj-Napoca. Sunt foarte mândru că am putut promova un nou Partener din resursele noastre interne  de talente. Acest lucru, dovedește angajamentul nostru constant de a oferi colegilor noștri oportunități de dezvoltare atunci când se ivește ocazia”, a adăugat Jan Glas.

Press release_Claudia Bratu_RO
Persoană de contact