Energie

| Reading Time: 1 Min

Trăim într-o eră în care disponibilitatea energiei electrice se considera un lucru de la sine inteles. Totuşi, presiunea mărită asupra resurselor energetice: electricitatea, gazul, căldura şi resursele de apă, denota faptul ca cerintele şi provocările întâmpinate de companiile din acest sector vor creste exponenţial în viitor. Ca răspuns la acest trend, TPA publica cu regularitate studii care se adresează sectorului energiei din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Energia regenerabilă

Cererea pentru energie va continua să crească, în special în sectorul energiei regenerabile, precum şi in ţările industrializate unde consumatorul final are nevoie de energie „curată”.
Sporirea gradului de conştientizare asupra mediului înconjurător la nivelul populaţiei a contribuit, de asemenea, in mod semnificativ la această trendinţă.
Cunoştinţele specifice domeniului şi experienţa îndelungată sunt necesare pentru a identifica şi a iniţia  o evoluţie prezentă și viitoare în acest domeniu, într-un mod optim, asigurând astfel succesul investitorilor. A avea succes în acest domeniu înseamnă a face faţă numeroaselor aspecte legate de subvenţii naţionale, tarife şi reglementări de mediu şi de asemenea a avea o reacţie promptă la condiţiile de pe pieţele naţionale şi internaţionale care sunt într-o schimbare continuă. Experţii noştri din sectorul energetic vă pot ajuta in realizarea proiectelor dumneavoastră energetice.

Sectoare TPA România

Persoană de contact